Tündérfátyol
0%
Tündérfátyol szállás Tisza logó abádi kikötő

Céges csapatépítő-helyszín

Abádi Kikötő, Tündérfátyol

Csapatépítő-helyszínt keresel? Olyat, ahol garantált a szórakozás és a csapatmunka? Ahol kimondottan kis létszámú cégedre szabott ajánlatot kapsz?

Az Abádi Kikötőben kedveteknek megfelelő programokkal szolgáljuk szórakozásotokat, a Tisza-tó vizén ringatózó Tündérfátyolban, egyedi kabinszobákban pihenhetitek ki a csapatépítő játékok fáradalmait.

Itt találsz meg bennünket

Az M3 autópályától 50 percnyire találtok meg bennünket, Abádszalókon, a Zrínyi utcán, az Abádi gátfeljárón. Budapesttől 1 óra 50 perc utazással vagyunk elérhetőek. 

A szállás az Abádi Kikötőben található, így a Tisza-tó vizén ringatózó Tündérfátyolban, kabinszobákban várjuk hozzánk érkező céges vendégeinket.

 

Úszó szállásunkon – amely a szó szoros értelmében nem úszik, csupán a tó vizén vesztegel – 3 partra néző és 3 tóra néző franciaágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. Tóra néző szobáink pótágyazhatóak, így 15 fő számára nyújt kényelmes pihenést szállásunk.

Kis létszámú cégek számára ideális csapatépítő-helyszín

Kis létszámú cégként nehezen találtok olyan csapatépítő lehetőséget, amelyet akár 10-15 fővel vennétek igénybe? Akkor jó helyen jártok, nálunk ugyanis a kis csapat nagy előny.

 

Felmérések szerint a boldog, kiegyensúlyozott munkatársak hatékonyabban és szívesebben dolgoznak, s teljesítményük is klasszisokkal magasabb. A hétköznapok mókuskerekét pedig érdemes évente 1-2 alkalommal külsős, csapatépítő programokkal megtörni, így a munkahelyi összetartás is erősebbé válik.

Céges csapatépítő-helyszín Tündérfátyol

Mivel erősíthetitek csapatösszetartásotokat,
ha hozzánk jöttök épülni?

Főzőversenyen mérhetitek össze gasztrotudásotokat, amelynek a végén mindenki nyer, hiszen az elkészült ételeket a verseny lezárásaként együtt, egy asztalnál ülve fogyasztjátok el. Az aktív pihenést élvezitek? Béreljetek e-bike-ot vagy kerékpárokat, és fedezzétek fel a bringatúra útvonalakat, vagy tekerjétek le a kis Tisza-tó kört, amely 70 km, tapasztaltabb kerekezőként pedig a nagy kört ajánljuk, amely 95 km hosszú.

Izgalmasabb kalandra vágytok?
Akkor próbáljátok ki a kerékpáros geocachinget, amely egy biciklis kalandtúra. Elrejtett ládákat kell GPS koordináták alapján felkutatni, és minél többet összegyűjteni. Amennyiben a fenti programok között nem találsz kedvetekre valót, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk az igényeitekről. Van még a tarsolyunkban!

Milyen helyszíni adottságokkal rendelkezünk?

Bel- és kültéri programokra is van lehetőségetek, ugyanis a Tündérfátyolban egy 45 m2 alapterületű, wifivel és légkondival ellátott nappali-étkező áll rendelkezésetekre. Kültéren pedig az Abádi Kikötő területével tudtok számolni, de ahhoz, hogy senki ne zavarja a szórakozásotokat, előre szükséges egyeztetni az igényeiteket.

Kültéren is lehetőségetek van fedett részt
igénybe venni, illetve rendelkezünk tűzrakó hellyel, így tudtok bográcsozni, grillezni, de számolhattok a stég ölelésében helyet foglaló úszómedencével is. A csapatépítő programon résztvevők számára zárt és őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk. Saját éttermünk a görög stílusú Hajóborda Bisztró, ahol a frissensültek és grillételek mellett görög ízekkel és halas fogásokkal várjuk vendégeinket.
Speciális étrendet igénylő
vendéget is ki tudjuk szolgálni, azonban megköszönjük, ha ezt előre jelzitek felénk.
Beltéri helyszín (45 m2)
Beltéri helyszín (45 m2)
Kültéri tágas helyszín az Abádi Kikötő területén
Kültéri tágas helyszín az Abádi Kikötő területén
Kültéri fedett rész
Kültéri fedett rész
Wifikapcsolat
Wifikapcsolat
Légkondicionáló
Légkondicionáló
Tűzrakóhely
Tűzrakóhely
Bográcsozási lehetőség
Bográcsozási lehetőség
Grillezési lehetőség
Grillezési lehetőség
Úszómedence
Úszómedence
Étkezés a Hajóborda Bisztróban (speciális étrend is)
Étkezés a Hajóborda Bisztróban (speciális étrend is)
Zárt parkolási lehetőség
Zárt parkolási lehetőség
Szállás
Szállás

Épüljetek nálunk

A Tündérfátyol szeretettel várja céges csapatépítő-helyszíneként is vendégeit. Számos programajánlattal állunk rendelkezésetekre, hogy a nálunk töltött idő alatt ki tudjátok pihenni a dolgos munkanapokat és elszakadjatok az irodától, számítógépeitektől, s természetközeli élményekkel gazdagodva töltődjetek fel.

Céges csapatépítőre várjuk azokat a vállalkozásokat is, akik a hétköznapokban az ország más-más pontján, online munkatársak, azonban szívesen jönnek össze évente pár alkalommal személyesen, hogy offline szerezzenek közös élményeket, és offline kalandokban vegyenek részt, ezzel is erősítve csapatösszetartásukat.

Szálláslehetőségeink

  • 3 db. tóra néző, franciaágyas, pótágyazható szoba – maximum 9 fő
  • 3 db. partra néző, franciaágyas szoba – maximum 6 fő

Árak

Személyre szabott árajánlatért és további információkért kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével vagy keress bennünket elérhetőségeink egyikén.

Céges csapatépítő
Programlehetőségek
Adatvédelmi Tájékoztató

Lemondási feltételek

 

A szállásra vonatkozóan 14 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható. 

14 napon belül 50%-ot kérünk a teljes díjból. 

Érkezés napján történő lemondás esetén pedig 100%-ot számítunk fel.  

A terület vagy étterem foglalás esetén 7 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható. 

7 napon belül 50%-ot számítunk fel a teljes árból. Az érkezés napján történő lemondás esetén pedig 100%-ot számítunk fel.

Kérdésed van?

Írj nekünk vagy hívj bennünket:

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Lehetőségetek van szállásfoglalás nélkül is igénybe venni a Tündérfátyolt csapatépítő-helyszínként, egy napos vagy több napos programokhoz is.

Amennyiben szállásfoglalással érkeztek hozzánk, úgy hajnal 1 óráig van lehetőségetek zenés hangoskodásra.

Örülünk és megköszönjük, ha bárunkból “töltekeztek”, de ha ragaszkodtok a sajáthoz, van lehetőségetek behozni.

+

Nézd meg a szobáinkat

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *