Tündérfátyol
0%
Tündérfátyol szállás Tisza logó abádi kikötő
palm palm
Félpanziós ellátás

Ár: 8,000Ft / Naponta / Fejenként

A Tündérfátyolban eltöltött időre vendégeinknek lehetőségük van félpanziós ellátást kérni, így a svédasztalos reggeli mellé vacsora is kérhető.
Ezt külön étlapon kínáljuk, amelyről választható:
☛ leves,
☛ főétel
☛ és desszert.
Maximum 3 étel, de azok bármilyen kombinációban rendelhetők.

 

A félpanziós ellátás a teljes tartózkodási időre kérhető csak, külön napokon nem áll módunkban biztosítani.

Az ételek a mindenkori nyitvatartási időnk vacsoraidejéhez igazítva, legkésőbb zárás előtt 30 perccel rendelhetők meg. Ez a különböző szezonokban, hétköznap és hétvégén változik, ezért a bejelentkezéskor segítünk, hogy ne csússz le róla.

A félpanziós ellátással azok számára szeretnénk kedveskedni, akik a pihenésük alatt nem szeretnének főzni és az ételek elkészítésével, beszerzésével bajlódni. A szobafoglalás tartalmazza a svédasztalos reggelit, ezt kiegészítve kínáljuk a félpanzió lehetőségét.

A félpanzióhoz külön, erre a szolgáltatásra kialakított étlapról választhatod ki, mit szeretnél vacsorázni. Az ételkínálat levest, főételt és desszertet tartalmaz, azonban ezeket olyan kombinációban kérheted, amilyenben csak szeretnéd. Választhatod külön-külön mindháromféle ételt, de kérhetsz két főételt és egy desszertet vagy három desszertet is. Teljes mértékben rádbízzuk, éppen mihez van kedved, étvágyad. 

A félpanziós ellátást a szobafoglalás nem tartalmazza, ezt külön díjért tudod megrendelni szobafoglalásod alkalmával. Ár: 8000 Ft/fő/nap

Kérjük, írd be szobafoglaláskor a megjegyzés rovatba, hogy félpanziós ellátást szeretnél, vagy jelezheted bejelentkezéskor is.

Ár

8,000Ft / Naponta / Fejenként

+

Nézd meg a szobáinkat

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *