Tündérfátyol
0%
Tündérfátyol szállás Tisza logó abádi kikötő
palm palm

Abádi Kikötő – Élménydús Tisza-tavi hajós programok

Abádi Kikötő – Élménydús Tisza-tavi hajós programok
author
Tündérfátyol hajó
október 20, 2021

Szeretnétek a Tündérfátyol közelében maradni, azonban szívesen vennétek részt különböző programokon? Ebben az esetben szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az Abádi Kikötő programjait, melyek évszak- és szezonfüggők, így többnyire tavasztól őszig van lehetőségetek részt venni ezeken.

Az Ökotúrán megismerkedhettek a Tisza-tó természeti értékeivel, kincseivel, látnivalóival. Az Lehetőségetek van egyórás vagy kétórás vízi túrára, szakképzett túravezető irányításával.

A Sétahajó programra 12 személyes katamaránnal – mely amerikai gyártmány – várjuk vendégeinket. A Tisza-tó abádszalóki medencéjében hajózunk, miközben érdekes információkat osztunk meg látogatóinkkal.

Az Élményhajózás programot tapasztalt kapitány vezeti, fél és egyórás turnusban. Szereted a száguldást, akár a vízen is? Akkor mindenképpen próbáld ki ezt a gyorshajtású sporthajót, és az élményt, amit ad.

Rendezvény és bulihajó a Tisza-tavon? Igen! Csapatépítő programoknak, leány- és legénybúcsúra, a megszokottól eltérő születésnapi ünneplésre, illetve szinte bármilyen rendezvényre igénybe vehetitek a 2 db, egyenként 12 személyes Suntracker típusú ponton hajókat. Próbáljatok ki valami izgalmasat, és bulizzatok a Tisza-tavon!

Vízi sportok és sportszer kölcsönzés során új sportokkal ismerkedhettek meg. Lehetőségetek van vízi síelni, wakeboardozni és fánkozni (tube) is. Amennyiben igénylitek, ezek vontatását is vállaljuk. Kenuval és SUP deszkával pedig magatok fedezhetitek fel a Tisza-tavat.

A kikötőben hajóbérlésre is van lehetőség. Választhattok csónakjaink, illetve engedély nélkül vezethető motoros kishajóink közül is. Amennyiben rendelkeztek hajóvezetői engedéllyel, választhattok Sunny és Smile elnevezésű 12 személyes hajóink közül is.

Szeretettel várunk mindenkit az Abádi Kikötő stégén!

Cikk kategória: Programajánló
+

Nézd meg a szobáinkat

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *